top of page
IMG_6935.JPG

povestea noastra, ​

incepe in 2013, ca răspuns a nevoii crescânde de hrană sănătoasă si gustoasa, pregatita dupa cele mai timpurii si naturale metode, anume, la jar. Apreciem timpul și astfel propunem cea mai eficienta solutie prin servirea rapida si de calitate in incinta locatiilor noastre cât și la domiciliul dvs, prin comandă online sau telefonică. Calitatea, savoarea si profesionalismul nostru constituie argumentul esențial in a vă alătura nouă pentru colaborare eficientă și de durată.

valorile noastre

 dedicarea, aprecierea si misiunea, reflecta valorile noastre reprezentand busola spre ceea ce este corect si bine facut. Ghidul nostru in fata deciziilor, de la meniu pana la decorul locatiilor propriu zise.

toatã lumea castigã

creãm solutii unde toate lumea castigã, clientii castigã, comunitatea castigã, compania castigã

feeling good

suntem aici pentru a ne face clientii sa se simta bine, reducand cheltuielile, risipa.

autenticitate

fara filtre. Suntem dedicati alimentatiei sanatoase si corecte, astfel servim doar mancare ce calitate pentru oameni de calitate.

apreciere

suntem angajati in a face mancarea de calicate mai accesibila si mai des introdusã in meniului zilnic.

misiunea noastra

Misiunea noastra este aceea de a face legatura intre oameni si hrana de calitate. Stim ca Manu Bbq, reprezinta granitã importantã intre fermieri si clienti, motiv pentru care suntem responsabili de viitorul mancarii de calitate. Astfel, suntem angajati in ai sprijini pe fermierii  mici si mijlocii care cresc animalele in mod responsabil si asigura transparenta intre ce contine si de unde provine ceea ce mancam. Incercam sa avem impact si sa lasam oamenii mai bine decat i-am gasit croindu-ne abordarea in functie de cerintele reale  comunitatii noastre.

bottom of page